Η SB-ACADEMY στις συνθήκες του COVID-19

Η SB-ACADEMY βρίσκετε στο πλευρό των σπουδαστών της για να τους παρέχει την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη σχετικά με τον Covid-19.

Στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγο του COVID-19 η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.

Για τους φοιτητές μας η  SB-ACADEMY στις συνθήκες του COVID-19 παρέχει δωρεάν μάσκες και αντισηπτικά.

Διεξάγουμε ηλεκτρονικά σεμινάρια με επιδημιολόγους για τα απαραίτητα μέτρα και τους τρόπους για να προστατεύονται από τον ιό. Ασχολούμαστε με κρατήσεις ωρών για PCR τεστ. Σε περίπτωση συμπτωμάτων του ιού, αμέσως επικοινωνούμε με ιατρό .

Θα σας καθοδηγήσουμε ποιόν παθολόγο να επισκεφτείτε και σε ποιό επιδημιολογικό κέντρο πρέπει να πάτε για να σας εξετάσουν.

Ενημερώνουμε καθημερινά τους γονείς για την σωματική κατάσταση των φοιτητών και για ενδεχομένως επιπλέον ανάγκη φροντίδας.

Καθημερινά ενημερώνουμε τους φοιτητές και για τα καινούργια επιδημιολογικά μέτρα στην χώρα.

Για όλους τους γονείς των φοιτητών μας οι οποίοι θέλουν να επισκεφτούν την Βουλγαρία κάνουμε κρατήσεις ωρών για PCR – τεστ και σας βοηθάμε με την συμπλήρωση της PLF αίτησης για την επιστροφή σας στην Ελλάδα.

Είμαστε πραγματικά δίπλα σας

Είστε ακόμη σκεπτικοί με όσα σας έχουμε αναφέρει ως εδώ? Μπορείτε να δείτε και τις συστάσεις από τους φοιτητές και γονείς και να διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι η SB-ACADEMY είναι εξαιρετικά σωστή σε αυτό που κάνει, και ότι έχουμε μεγάλη εμπειρία στις εγγραφές στην τριτοβάθμιά εκπαίδευση και ότι πλέον έχει χαροποιήσει πολλούς φοιτητές και γονείς με τις υπηρεσίες της.

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σε ότι αφορά τα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας  και από την στην σελίδα μας στο Facebook και τον λογαριασμό μας στο Instagram.

Recent Posts

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία Νέα

  • Μεγάλη Επιτυχία των Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Ιατρικού πανεπιστημίου Πλόβντιβ!

Μεγάλη Επιτυχία των Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Ιατρικού πανεπιστημίου Πλόβντιβ!

September 20th, 2024|Comments Off on Μεγάλη Επιτυχία των Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Ιατρικού πανεπιστημίου Πλόβντιβ!

Μεγάλη Επιτυχία των Φοιτητών του SB-ACADEMY!!! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι τελικές κατατάξεις του Ιατρικού Πανεπιστημίου Πλόβντιβ, που ανακοινώθηκαν στις 13.09.2024, επιβεβαιώνουν την απόλυτη επιτυχία των φοιτητών μας, με ποσοστό [...]

  • Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

August 30th, 2024|Comments Off on Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου! Με μεγάλη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές μας κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν μια θέση στο Τράκια Πανεπιστήμιο, [...]

  • Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv

Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

June 26th, 2024|Comments Off on Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

 Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης στα αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής. Λόγω της υψηλής [...]

Δημοφιλείς σχολές

2024-06-05T06:26:26+00:00

ΙΑΤΡΙΚΗ

Για όλους τους υποψήφιους φοιτητές που το όνειρο τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να σπουδάσουν ιατρική, τα βουλγαρικά πανεπιστήμια είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Γίνε και εσύ ένας από τους επόμενους επιτυχημένους πτυχιούχους στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Επικοινωνήστε με την SB-Academy