Για τα Ιατρικά Πανεπιστήμια η προετοιμασία εισαγωγικών εξετάσεων για τους υποψήφιους μας από την Ελλάδα και την Κύπρο στο εκπαιδευτικό μας κέντρο είναι σύμφωνα με τα κριτήρια της εξέτασης του αντίστοιχου ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο κύριος στόχος μας στην προετοιμασία εισαγωγικών εξετάσεων για τα ιατρικά πανεπιστήμια είναι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των υποψήφιων φοιτητών να μπορέσουν να χτίσουν τις γνώσεις τους και τις δεξιότητες τους για τη μορφή της εξέτασης.

Σημαντική έμφαση που δίνετε στα μαθήματά προετοιμασίας μας είναι η δημιουργία διαρκούς ενδιαφέροντος του μαθητή για το αντικείμενο που μελετά, η σταδιακή διαμόρφωση ανεξάρτητης και συστηματικής γνώσης.

Η μεθοδολογία μας προϋποθέτει:

  • Εκπαιδευτικά μαθήματα σε μικρές ομάδες (έως 10 άτομα), που καθιστά δυνατό τον διάλογο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Επιτρέπει στους μαθητές να συμμετέχουν ισότιμα στη μαθησιακή διαδικασία.
  • Προσεκτικός και συστηματικός έλεγχος και καθοδήγηση κατά την διάρκεια της ατομικής προετοιμασίας. Λαμβάνονται υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε μαθητή.
  • Συνεχής ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο που σημειώθηκε μέσω συνεχών εργασιών για το σπίτι και γραπτών τεστ.
  • Επαναλαμβανόμενη εκπαίδευση των υποψήφιων φοιτητών σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων. Στοχεύει όχι μόνο στον έλεγχο και την εμπέδωση της αποκτηθείσας γνώσης, αλλά και στην υιοθέτηση πρακτικών συνηθειών. Η εκπαίδευση είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του μοντέλου εξέτασης και τον χρόνο ολοκλήρωσης της διαδικασίας εξέτασης.

Στο εκπαιδευτικό μας κέντρο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το υποστηρικτικό μας υλικό, που αναπτύχθηκε με βάση τις απαιτήσεις κάθε πανεπιστημίου.

Οι γνώσεις που θα λάβουν οι υποψήφιοι φοιτητές είναι σύμφωνα με αυτές που αποκτήθηκαν στο λύκειο της Ελλάδος και της Κύπρου. Όπως και αυτές που προϋποθέτουν τα βουλγαρικά πανεπιστήμια.

Για υποψήφιους φοιτητές προσφέρουμε:

Μαθήματα δύο εβδομάδων βιολογίας, χημείας και αγγλικών (Σύνολο: 36 διδακτικές ώρες). Τα μαθήματα είναι με αρκετή δυσκολία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πανεπιστημίου. Σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες για ατομική προετοιμασία.
Εκτός από τα προγραμματισμένα μαθήματα με τους καθηγητές, οι υποψήφιοι φοιτητές δικαιούνται δωρεάν διαδικτυακή πρόσβαση. Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε όλα τα τεστ δείγματα βιολογίας, χημείας και αγγλικών για το πανεπιστήμιο στην επιλεγμένη ειδικότητα.

Εντατική εκπαίδευση των υποψηφίων φοιτητών – βραχυπρόθεσμα μαθήματα – διάρκεια 1 εβδομάδα, για 36 ώρες: από 6 ώρες την ημέρα:

– χημεία 2 ώρες,

– βιολογία 2 ώρες

– αγγλική γλώσσα 2 ώρες.

Επίσης αποστέλλουμε σε κάθε υποψήφιο-μαθητή μας τα απαραίτητα εγχειρίδια μελέτης:

1.Βιολογίας και χημείας από τα αγγλόφωνα λύκεια της Βουλγαρίας

2. καθώς και τα απαραίτητα τεστ παραδείγματα για το πανεπιστήμιο της επιλογής του.

Μένουμε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ώρο για οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε.

Τηλ. επικοινωνίας: +306950799715 ή +359896706481

email: office@sb-academy.gr

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σε ότι αφορά τα πανεπιστήμια τις Βουλγαρίας και από την στην σελίδα μας στο Facebook και τον λογαριασμό μας στο Instagram.

Τελευταία Νέα

  • Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

August 30th, 2024|Comments Off on Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου! Με μεγάλη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές μας κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν μια θέση στο Τράκια Πανεπιστήμιο, [...]

  • Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv

Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

June 26th, 2024|Comments Off on Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

 Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης στα αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής. Λόγω της υψηλής [...]

  • Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

June 24th, 2024|Comments Off on Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στα τεστ εισαγωγής για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Πλόβντιβ και πέτυχαν άριστα αποτελέσματα! Οι υποψήφιοι που έδωσαν εξετάσεις στις 16.04.2024, 21.05.2024 και 18.06.2024 εντυπωσίασαν [...]

Δημοφιλείς σχολές

2024-06-05T06:26:26+00:00

ΙΑΤΡΙΚΗ

Για όλους τους υποψήφιους φοιτητές που το όνειρο τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να σπουδάσουν ιατρική, τα βουλγαρικά πανεπιστήμια είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Γίνε και εσύ ένας από τους επόμενους επιτυχημένους πτυχιούχους στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Επικοινωνήστε με την SB-Academy