Εισαγωγικές εξετάσεις Τράκια Πανεπιστήμιο

Το Τράκια πανεπιστήμιο στη  Στάρα Ζαγόρα ανακοίνωσε τις ημερομηνίες εισαγωγικών εξετάσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2024/2025.

Η επιλογή σπουδών στο εξωτερικό είναι ένας φανταστικός τρόπος για να διευρύνετε την εκπαίδευσή σας, να αποκτήσετε εμπειρίες ζωής και να εξερευνήσετε τις επαγγελματικές σας επιλογές. Αλλά αν ήταν τόσο εύκολο, όλοι θα το έκαναν!

Πριν φύγουν για μια νέα χώρα, οι υποψήφιοι ξένοι φοιτητές πρέπει να αποδείξουν ότι θα είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν στις προϋποθέσεις που έχει κάθε ένα πανεπιστήμιο . Θα πρέπει να αποδείξουν ότι κατέχουν καλά τη γλώσσα (τα αγγλικά στην προκειμένη περίπτωση) και ότι ότι θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στα μαθήματα για να μπορούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με επιτυχία.

Για το σκοπό αυτό, όλοι οι μελλοντικοί ξένοι φοιτητές πρέπει να δώσουν μία εισαγωγική εξέταση.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις προϋποθέσεις και τις ημερομηνίες για τις εισαγωγικές εξετάσεις για τις σπουδές στο Trakia University της Στάρα Ζαγόρα.

Το Τράκια πανεπιστήμιο της Στάρα Ζαγόρα προσφέρει ιατρική και κτηνιατρική σε προγράμματα σπουδών στην αγγλική γλώσσα.

Όλοι οι υποψήφιοι για να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στα αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών θα πρέπει να συμμετέχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι για την ιατρική εξετάζονται στην αγγλική γλώσσα, την βιολογία και την χημεία.

Για τις σπουδές στην κτηνιατρική οι υποψήφιοι εξετάζονται στην αγγλική γλώσσα και την βιολογία.

Η ύλη είναι σύμφωνα με την ύλη που διδάσκονται οι μαθητές των βουλγάρικων λυκείων. Στα βουλγάρικα λύκεια στο μάθημα της βιολογίας συμπεριλαμβάνετε και η ανατομία.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε ποια είναι η ύλη των εξετάσεων μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ύλη Βιολογία

Ύλη Χημεία

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων εισαγωγής είναι οι εξής :

  1. 08.06.2024 – 09.06.2024
  2. 27.07.2024 – 28.07.2024
  3. 24.08.2024 – 25.08.2024

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

Κατάθεση εγγράφων έως 28.08.2024. Δεχόμαστε αιτήσεις έως 15.08.2024.

Τα δίδακτρα για το ακαδημαϊκό έτος 2024/2025 στο τμήμα της ιατρικής είναι 7500€/έτος και για την κτηνιατρική 5520€/έτος.

Τα δίδακτρα πληρώνονται σε 2 δόσεις πριν την έναρξη του εξαμήνου.

Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο:

Ιατρική

Κτηνιατρική

Η εισαγωγή στο Τράκια πανεπιστήμιο γίνεται με βάση των υπολογισμό μορίων. Για κάθε ένα πανεπιστήμιο η διαμόρφωση των μορίων διαφέρει.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας στη Βουλγαρία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους της SB-ACADEMY STUDY IN BULGARIA: ΕΔΩ

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σε ότι αφορά τα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας  και από την στην σελίδα μας στο Facebook και τον λογαριασμό μας στο Instagram.

Τελευταία Νέα

  • Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

August 30th, 2024|Comments Off on Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου! Με μεγάλη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές μας κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν μια θέση στο Τράκια Πανεπιστήμιο, [...]

  • Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv

Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

June 26th, 2024|Comments Off on Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

 Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης στα αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής. Λόγω της υψηλής [...]

  • Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

June 24th, 2024|Comments Off on Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στα τεστ εισαγωγής για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Πλόβντιβ και πέτυχαν άριστα αποτελέσματα! Οι υποψήφιοι που έδωσαν εξετάσεις στις 16.04.2024, 21.05.2024 και 18.06.2024 εντυπωσίασαν [...]

Δημοφιλείς σχολές

2024-06-05T06:26:26+00:00

ΙΑΤΡΙΚΗ

Για όλους τους υποψήφιους φοιτητές που το όνειρο τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να σπουδάσουν ιατρική, τα βουλγαρικά πανεπιστήμια είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Γίνε και εσύ ένας από τους επόμενους επιτυχημένους πτυχιούχους στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Επικοινωνήστε με την SB-Academy