Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης στα αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής.

Λόγω της υψηλής ζήτησης για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, οι θέσεις που έχουν απομείνει είναι ελάχιστες. Συγκεκριμένα:

  • Για την τελευταία ημερομηνία τεστ εισαγωγής στις 27.08.2024, οι θέσεις είναι λιγότερες από 27. Το σύστημα υποβολής αιτήσεων κλείνει στις 20.08.2024 ή και νωρίτερα εάν καλυφθούν οι θέσεις.
  • Δεχόμαστε αιτήσεις έως 15.08.2024.

Το ιατρικό πανεπιστήμιο Πλόβντιβ προσφέρει  υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στα αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών της  Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και διεθνή αναγνώριση, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιδιώκουν μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της υγείας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι θέσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις MU-Plovdiv είναι περιορισμένες.

Κάντε την αίτηση σας τώρα για να εξασφαλίσετε μια θέση στο ιατρικό πανεπιστήμιο Πλόβντιβ!

Εάν επιθυμείτε να ξεκινήσετε τις σπουδές σας στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης για το ακαδημαϊκό έτος 2024/2025, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Η SB-ACADEMY STUDY IN BULGARIA είναι δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

  • Προσφέρουμε καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλα τα στάδια της αίτησης σας και μετέπειτα.
  • Βοηθάμε στην προετοιμασία για τα τεστ εισαγωγής.
  • Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη διαμονή και την προσαρμογή σας στη Βουλγαρία.
  • Διοργανώνουμε ενημερωτικές εκδηλώσεις για να σας προετοιμάσουμε καλύτερα για το επόμενο βήμα στη ζωή σας στη Βουλγαρία.

Μη χάσετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας και να σπουδάσετε σε ένα από τα καλύτερα ιατρικά πανεπιστήμια της Ευρώπης.

Δεν είναι τυχαίο που τόσοι πολύ υποψήφιοι φοιτητές από Ελλάδα και Κύπρο επιλέγουν το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για να ξεκινήσουν τις σπουδές τους. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Ενημερωθείτε καθημερινά με τα τελευταία νέα και περιεχόμενο από το κανάλι μας στο YouTube, τη σελίδα μας στο Facebook, το προφίλ μας στο Instagram και τον λογαριασμό μας στο TikTok! Μείνετε συντονισμένοι για αποκλειστικά βίντεο, φωτογραφίες και περιεχόμενο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας ενημερώσει σε θέματα που σας ενδιαφέρουν. Ακολουθήστε μας τώρα για να μη χάσετε ούτε μια  νέα δημοσίευση!

Τελευταία Νέα

  • Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

August 30th, 2024|Comments Off on Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου! Με μεγάλη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές μας κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν μια θέση στο Τράκια Πανεπιστήμιο, [...]

  • Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv

Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

June 26th, 2024|Comments Off on Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

 Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης στα αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής. Λόγω της υψηλής [...]

  • Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

June 24th, 2024|Comments Off on Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στα τεστ εισαγωγής για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Πλόβντιβ και πέτυχαν άριστα αποτελέσματα! Οι υποψήφιοι που έδωσαν εξετάσεις στις 16.04.2024, 21.05.2024 και 18.06.2024 εντυπωσίασαν [...]

Δημοφιλείς σχολές

2024-06-05T06:26:26+00:00

ΙΑΤΡΙΚΗ

Για όλους τους υποψήφιους φοιτητές που το όνειρο τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να σπουδάσουν ιατρική, τα βουλγαρικά πανεπιστήμια είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Γίνε και εσύ ένας από τους επόμενους επιτυχημένους πτυχιούχους στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Επικοινωνήστε με την SB-Academy