ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΟΦΙΑΣ

Σπουδές στη Βουλγαρία – ιατρική φαρμακευτική οδοντιατρική στη Σόφια.

Το ιατρικό πανεπιστήμιο της Σόφιας  ανακοίνωσε την ημερομηνία εισαγωγικής εξέτασης για το ακαδημαϊκό έτος 2024/2025.

Στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο υπάρχουν τα αγγλόφωνα προγράμματα της ιατρικής, οδοντιατρικής και της φαρμακευτικής.

Το ιατρικό πανεπιστήμιο  Σόφιας ιδρύθηκε το 1917. Είναι στις πρώτες θέσεις στα πανεπιστήμια που προσφέρουν σπουδές στην ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική στη Βουλγαρία. Το ιατρικό πανεπιστήμιο Σόφιας που έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις.

Ημερομηνία εισαγωγικών εξετάσεων: 13.09.2024

Για εσάς που σας ενδιαφέρουν οι Σπουδές στη Βουλγαρία – ιατρική φαρμακευτική οδοντιατρική θα πρέπει να γνωρίζεται ότι οι υποψήφιοι εξετάζονται στην αγγλική γλώσσα, βιολογία και την χημεία και θα πρέπει να έχουν περάσει με επιτυχία και τα τρία μαθήματα για  την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο.

Μόνο οι υποψήφιοι με τις υψηλότερες βαθμολογίες γίνονται δεκτοί στο πανεπιστήμιο σύμφωνα με τις διαθέσιμες θέσεις που προσφέρει το πανεπιστήμιο.

Στην τελική βαθμολογία συμπεριλαμβάνονται και οι βαθμολογίες από το απολυτήριο του λυκείου  των μαθημάτων Βιολογίας και  Χημείας που πρέπει να ξεπερνούν το 12,4.

Κατάθεση εγγράφων έως 10.09.2024. Δεχόμαστε αιτήσεις έως 30.07.2024.

Ο αριθμός των εισακτέων στο πανεπιστήμιο είναι περιορισμένος σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το εισαγωγικό τεστ καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα για το ιατρικό πανεπιστήμιο Σόφιας θα γίνονται δεκτές από την SB-ACADEMY έως και ένα μήνα πριν την εξέταση λόγο του πιστοποιητικού βαθμολογικής αντιστοίχισης από το υπουργείο παιδείας.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει στο απολυτήριο του τα μαθήματα της βιολογίας και της χημείας διαφορετικά δεν γίνετε δεκτός στο πανεπιστήμιο.

Για όσους ενδιαφέρονται για τις  Σπουδές στη Βουλγαρία – ιατρική φαρμακευτική οδοντιατρική η SBACADEMY  αναλαμβάνει όλη την διαδικασία για την εισαγωγή σας στο πανεπιστήμιο από την σωστή ενημέρωση σας, την αίτηση σας, την προετοιμασία σας, και παραμένει δίπλα σας για ότι χρειαστείτε έως και την αποφοίτηση σας.

Εκτός από ενημέρωση , προετοιμασία των εγγράφων και την στήριξη σε όλα τα έτη σπουδών σας η SB-ACADEMY  διοργανώνει τα καθιερωμένα μαθήματα προετοιμασίας για τους υποψήφιους φοιτητές. Τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν οι υποψήφιοι φοιτητές είναι:  βιολογία,  χημεία και  αγγλική γλώσσα. Τα τμήματα είναι ολιγομελή.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων η SB-ACADEMY σας παρέχει την απαραίτητη ύλη προετοιμασίας, βιβλία, τεστ προηγούμενων εισαγωγικών εξετάσεων και ότι άλλο κρίνουμε απαραίτητο ότι θα χρειαστείτε για την προετοιμασία σας.

Τεστ παραδείγματα στην Βιολογία και την χημεία μπορείτε να βρείτε εδώ: ΒΙΟΛΟΓΙΑ και ΧΗΜΕΙΑ.

Οι υποψήφιοι θα έχουν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση και στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα 24 ώρες  το 24ωρο.

Η SB-ACADEMY έχει 100% επιτυχία στην εισαγωγή και εγγραφή των υποψήφιων φοιτητών στα ιατρικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας.

Μπορείτε να δείτε τα σχόλια των επιτυχημένων εισακτέων φοιτητών μας στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους εδώ: ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μένουμε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.
Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ώρο για οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε.
Τηλ. επικοινωνίας: +306950799715 ή +359896706481
email: office@sb-academy.gr

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σε ότι αφορά τα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας στη σελίδα μας στο Facebook και Instagram.

Τελευταία Νέα

  • Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

August 30th, 2024|Comments Off on Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου! Με μεγάλη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές μας κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν μια θέση στο Τράκια Πανεπιστήμιο, [...]

  • Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv

Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

June 26th, 2024|Comments Off on Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

 Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης στα αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής. Λόγω της υψηλής [...]

  • Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

June 24th, 2024|Comments Off on Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στα τεστ εισαγωγής για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Πλόβντιβ και πέτυχαν άριστα αποτελέσματα! Οι υποψήφιοι που έδωσαν εξετάσεις στις 16.04.2024, 21.05.2024 και 18.06.2024 εντυπωσίασαν [...]

Δημοφιλείς σχολές

2024-06-05T06:26:26+00:00

ΙΑΤΡΙΚΗ

Για όλους τους υποψήφιους φοιτητές που το όνειρο τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να σπουδάσουν ιατρική, τα βουλγαρικά πανεπιστήμια είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Γίνε και εσύ ένας από τους επόμενους επιτυχημένους πτυχιούχους στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Επικοινωνήστε με την SB-Academy