Καμπάνια – Σπουδές στη Βουλγαρία 2023/2024

Οι σύμβουλοι σπουδών της  SB-ACADEMY STUDY  IN BULGARIA ξεκινάνε την καμπάνια για το ακαδημαϊκό έτος 2023/2024.

“Σπουδές στη Βουλγαρία, εγγύηση για ένα επιτυχημένο μέλλον” είναι το σύνθημα με το οποίο εργάζονται όλα τα μέλη της εταιρείας. Ο σκοπός δεν είναι οι φοιτητές από την  Ελλάδα και την Κύπρο να φύγουν απο την χώρα τους, αλλά να δοθεί στους νέους η ευκαιρία να πάνε στο εξωτερικό, να εκπληρώσουν  το όνειρό τους και να αντλήσουν θετικές εμπειρίες. Και με την επιστροφή τους  να συμβάλουν στην ανάπτυξη της  χώρας τους.

Ως σύμβουλοι σπουδών της “SB-ACADEMY” δίνουμε τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές στους υποψήφιους  φοιτητές για την επιλογή του σωστού πανεπιστήμιου και προπτυχιακού προγράμματος σπουδών στην Βουλγαρία.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις “προπτυχιακές σπουδές” στις  οποίες οι νέοι θα μπορούσαν να αναπτυχθούν καλύτερα. Συζητάμε με τους γονείς, ρωτάμε ποια είναι η στάση τους, επικοινωνούμε με τους υποψήφιους φοιτητές.

Το κύριο ενδιαφέρον των αποφοίτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την Ελλάδα και την Κύπρο στρέφεται προς τα αγγλόφωνα  προπτυχιακά προγράμματα σπουδών στα ιατρικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας, καθώς και προς την κτηνιατρική.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2022/2023, ο αριθμός των υποψήφιων ξένων φοιτητών σημείωσε εξαιρετική κορύφωση.

Όλα αυτά δείχνουν ότι τα βουλγαρικά πανεπιστήμια ανταγωνίζονται πανεπιστήμια άλλων ευρωπαϊκών  χωρών.

Η SB-Academy στην Καμπάνια – Σπουδές στη Βουλγαρία 2023/2024 παρέχει την ευκαιρία για δωρεάν συμβουλευτική ενημέρωση σχετικά με τις ευκαιρίες που προσφέρουν τα βουλγαρικά πανεπιστήμια.

Στον ιστότοπο μας θα βρείτε πολλές πληροφορίες, όπως προϋποθέσεις εισαγωγής, δείγματα εισαγωγικών εξετάσεων για διάφορα πανεπιστήμια, πως είναι η ζωή στην Βουλγαρία και πολλά άλλα. Οι συνεντεύξεις με νυν και απόφοιτους φοιτητές θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια “καθαρή” εικόνα της  ζωής στη Βουλγαρία και των ευκαιριών επαγγελματικής εξέλιξης κάθε απόφοιτου φοιτητή.

Το αποκορύφωμα αυτής της ετήσιας εκστρατείας είναι μια σειρά 5 άρθρων που θα παρουσιάζουν τις επιλεγμένες ιστορίες αυτών των νέων ανθρώπων που έχουν αποφοιτήσει από τις κορυφαία αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών  όπως η ιατρική, η φαρμακευτική, η οδοντιατρική και η κτηνιατρική στη Βουλγαρία.

Οι ευκαιρίες  για τους φοιτητές είναι πολλές και τα παραδείγματα αυτού του γεγονότος είναι παντού ορατά. Δεν είναι μόνο τα άτομα που εμφανίζονται ευχαριστημένα με την επιλογή τους να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Αυτοί είναι  ένα παράδειγμα ότι τα κατάφεραν, ότι γύρισαν σπίτι και έκαναν κάτι ουσιαστικό. Στην ερώτηση “Αν έπρεπε να επιλέξετε τώρα πριν από έξι χρόνια, θα κάνατε την ίδια επιλογή;”, όλοι απαντούν ομόφωνα.

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σε ότι αφορά τα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας  και από την σελίδα μας στο Facebook και τον λογαριασμό μας στο Instagram.

Τελευταία Νέα

  • Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

August 30th, 2024|Comments Off on Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου! Με μεγάλη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές μας κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν μια θέση στο Τράκια Πανεπιστήμιο, [...]

  • Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv

Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

June 26th, 2024|Comments Off on Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

 Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης στα αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής. Λόγω της υψηλής [...]

  • Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

June 24th, 2024|Comments Off on Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στα τεστ εισαγωγής για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Πλόβντιβ και πέτυχαν άριστα αποτελέσματα! Οι υποψήφιοι που έδωσαν εξετάσεις στις 16.04.2024, 21.05.2024 και 18.06.2024 εντυπωσίασαν [...]

Δημοφιλείς σχολές

2024-06-05T06:26:26+00:00

ΙΑΤΡΙΚΗ

Για όλους τους υποψήφιους φοιτητές που το όνειρο τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να σπουδάσουν ιατρική, τα βουλγαρικά πανεπιστήμια είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Γίνε και εσύ ένας από τους επόμενους επιτυχημένους πτυχιούχους στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Επικοινωνήστε με την SB-Academy