Κατάταξη πανεπιστημίων Κτηνιατρικής Βουλγαρία 2023

Ποια είναι η κατάταξη πανεπιστημίων Κτηνιατρικής για το 2023 σύμφωνα με το Bulgaria University Ranking System;

Όλο και περισσότεροι Έλληνες και Κύπριοι υποψήφιοι επιλέγουν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας που προσφέρουν σπουδές στην Κτηνιατρική.

Στις  παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε  την κατάταξη των πανεπιστημίων για τις σπουδές στην Κτηνιατρική από το 2018 έως και το 2023.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Τράκια Πανεπιστήμιο της Στάρα Ζαγόρα έχει την πρωτιά ως το καλύτερο πανεπιστήμιο για σπουδές στην Κτηνιατρική στη Βουλγαρία στη δεύτερη θέση βρίσκετε το Δασοτεχνικό πανεπιστήμιο Σόφιας.

Η επιλογή όμως ενός πανεπιστημίου δεν γίνετε μόνο με βάση την θέση της κατάταξης. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να ενημερωθείτε για να κάνετε την σωστή επιλογή.

Ανυπομονείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για τις σπουδές στη Βουλγαρία;

Επικοινωνήστε τώρα με την SB-ACADEMY STUDY IN BULGARIA  για να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο κατάλληλο πανεπιστήμιο.

Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με την SB-ACADEMY.

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σε ότι αφορά τα πανεπιστήμια τις Βουλγαρίας  και από την στην σελίδα μας στο Facebook και τον λογαριασμό μας στο Instagram.

Εκτός από την Κατάταξη πανεπιστημίων Κτηνιατρικής Βουλγαρία 2023 εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την κατάταξη των ιατρικών πανεπιστημίων στη Βουλγαρία.

Τελευταία Νέα

  • Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

August 30th, 2024|Comments Off on Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου! Με μεγάλη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές μας κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν μια θέση στο Τράκια Πανεπιστήμιο, [...]

  • Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv

Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

June 26th, 2024|Comments Off on Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

 Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης στα αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής. Λόγω της υψηλής [...]

  • Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

June 24th, 2024|Comments Off on Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στα τεστ εισαγωγής για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Πλόβντιβ και πέτυχαν άριστα αποτελέσματα! Οι υποψήφιοι που έδωσαν εξετάσεις στις 16.04.2024, 21.05.2024 και 18.06.2024 εντυπωσίασαν [...]

Δημοφιλείς σχολές

2024-06-05T06:26:26+00:00

ΙΑΤΡΙΚΗ

Για όλους τους υποψήφιους φοιτητές που το όνειρο τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να σπουδάσουν ιατρική, τα βουλγαρικά πανεπιστήμια είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Γίνε και εσύ ένας από τους επόμενους επιτυχημένους πτυχιούχους στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Επικοινωνήστε με την SB-Academy