Μεθοδευμένες συμβουλές & προτάσεις

Είμαστε δίπλα σε κάθε έναν από τους φοιτητές μας σε όλο το διάστημα των σπουδών τους, για οτιδήποτε χρειαστούν.

H SB-Academy για πάνω από 18 χρόνια προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες της σε φοιτητές που αποφασίζουν να σπουδάσουν στα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας.

Το γραφείο μας (που εδρεύει στην Βουλγαρία)  παρέχει πακέτο ενημέρωσης για κάθε ένα πανεπιστήμιο σύμφωνα με την ειδικότητα που θα επιλέξετε. Πλήρης ενημέρωση για τα πανεπιστήμια και ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή για έσας σύμφωνα με την εμπειρία μας και το τι προσφέρει το κάθε πανεπιστήμιο.
H SB-Academy αναλαμβάνει την προετοιμασία όλων των απαραίτητων εγγράφων για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας. Όλα τα απαραίτητα έγγραφα ελέγχονται, προετοιμάζονται και κατατίθενται προσωπικά απο την Δικηγόρο μας Μιλένα Χρίστοβα.

Επίσης το γραφείο μας  προσφέρει προετοιμασία των φοιτητών με εντατικά σεμινάρια  για το εισαγωγικό τεστ με καθηγητές γνώριμους με την ύλη του τεστ εισαγωγής για κάθε ένα πανεπιστήμιο.

Η εύρεση κατοικίας είναι ένα ζήτημα που αποτελεί σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών μας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεσιτικά γραφεία.

Τέλος, σας βοηθάμε στην έκδοση της άδεια παραμόνης στην Βουλγαρία, στην δημιουργία σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης με internet (WiFI), τηλεφωνική σύνδεση κινητής τηλεφωνίας (SIM card) και τραπεζικού λογαριασμού.

Είμαστε δίπλα σας σε όλη την διάρκεια των σπουδών και για όλα τα θέματα που σας αφορούν.

0
Χρόνια
0
Πανεπιστήμια
0
Σχολές
0
Φοιτητές

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

2024-06-05T06:26:26+00:00

ΙΑΤΡΙΚΗ

Για όλους τους υποψήφιους φοιτητές που το όνειρο τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να σπουδάσουν ιατρική, τα βουλγαρικά πανεπιστήμια είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Γίνε και εσύ ένας από τους επόμενους επιτυχημένους πτυχιούχους στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Επικοινωνήστε με την SB-Academy