Τεστ εισαγωγης – Ιατρικο πανεπιστημιο Πλοβντιβ

172 υποψήφιοι φοιτητές συμμετείχαν στις 16.04.2024 για τις πρώτες διαδικτυακές εξετάσεις στη βιολογία και τη χημεία για ξένους φοιτητές στο ιατρικό πανεπιστήμιο του Πλόβντιβ. Οι εξετάσεις διεξήχθησαν σε δύο μέρη – πρωί και απόγευμα, με τους υποψηφίους να χωρίζονται σε 4 τμήματα. Το μεγαλύτερο ποσοστό υποψηφίων προέρχονταν από τη “Αγγλία” – 85 υποψήφιοι, από τη “Ιταλία” – 35 υποψήφιοι, ενώ 19 υποψήφιοι ήταν από τη “Ελλάδα”. Από τους 19 Έλληνες υποψήφιους των εισαγωγικών εξετάσεων 14 καταθέσανε τα χαρτιά τους με τη βοήθεια του “SB-ACADEMY”. Ανάμεσα στους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στο ιατρικό πανεπιστήμιο Πλόβντιβ βρίσκονταν υποψήφιοι φοιτητές από τη “Ιρλανδία”, τη “Γερμανία”, τη “Κύπρο”, τη “Τουρκία”, τη “Ολλανδία” και τη “Νορβηγία”.

Το 70% του τεστ στη βιολογία είχε ερωτήσεις από την ανατομία, η οποία διδάσκεται στα σχολεία της Βουλγαρίας, κάτι που δυσκόλεψε σημαντικά τους υποψηφίους από την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι υποψήφιοι μας οι οποίοι ήταν άριστα προετοιμασμένοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των εξετάσεων και περιμένουμε με ανυπομονησία τα επίσημα αποτελέσματα.

Η βαθμολογία για τη συμμετοχή στην τελική κατάταξη διαμορφώνεται από τον μέσο όρο των βαθμών στη βιολογία και τη χημεία από το απολυτήριο λυκείου, σύμφωνα με τους βουλγάρικους βαθμούς (με άριστα το 6), και τους βαθμούς από τις εισαγωγικές εξετάσεις στη βιολογία και τη χημεία, πολλαπλασιασμένους επί τρία. Η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο γίνετε βάση μορίων. Για τη συμμετοχή ενός υποψηφίου στην τελική κατάταξη τα ελάχιστα μόρια είναι 24 και το μέγιστο 42.

Για τους ενδιαφερόμενους για σπουδές στην ιατρική, οδοντιατρική και φαρμακευτική υπάρχουν διαθέσιμες ακόμη τέσσερις ημερομηνίες. Η επόμενη ημερομηνία για τις εισαγωγικές εξετάσεις είναι 21.05.2024.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας στο +306950799715 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας μας.

Αναμένετε τα βίντεο με τους υποψηφίους μας, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με εσάς.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ώρο για οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε.

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σε ότι αφορά τα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας  και από την στην σελίδα μας στο Facebook και τον λογαριασμό μας στο Instagram.

Τελευταία Νέα

  • Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

August 30th, 2024|Comments Off on Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου! Με μεγάλη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές μας κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν μια θέση στο Τράκια Πανεπιστήμιο, [...]

  • Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv

Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

June 26th, 2024|Comments Off on Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

 Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης στα αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής. Λόγω της υψηλής [...]

  • Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

June 24th, 2024|Comments Off on Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στα τεστ εισαγωγής για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Πλόβντιβ και πέτυχαν άριστα αποτελέσματα! Οι υποψήφιοι που έδωσαν εξετάσεις στις 16.04.2024, 21.05.2024 και 18.06.2024 εντυπωσίασαν [...]

Δημοφιλείς σχολές

2024-06-05T06:26:26+00:00

ΙΑΤΡΙΚΗ

Για όλους τους υποψήφιους φοιτητές που το όνειρο τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να σπουδάσουν ιατρική, τα βουλγαρικά πανεπιστήμια είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Γίνε και εσύ ένας από τους επόμενους επιτυχημένους πτυχιούχους στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Επικοινωνήστε με την SB-Academy