Αγαπητοί γονείς,
Γνωρίζουμε ότι έχετε πολλές ερωτήσεις και ανησυχίες για το γεγονός ότι το παιδί σας θα φύγει μακριά από εσάς.Σας εγγυόμαστε ότι, έχετε κάνει τη σωστή επιλογή. Λαμβάνοντας ένα πτυχίο από το εξωτερικό το παιδί σας θα γίνει ένας ανεξάρτητος άνθρωπος.

Στη Βουλγαρία το παιδί σας έκτος του ότι θα λάβει μια άριστη εκπαίδευση, αλλά θα έχει και πολλές ευκαιρίες για την επαγγελματική του καριέρα.
Ανεξαρτήτως σε ποιο σημείο του κόσμου θα συνεχίσει τη ζωή του.
Οι τιμές είναι προσιτές, τόσο τα δίδακτρα για το πανεπιστήμιο όσο και τα έξοδα διαβίωσης.
Το πιο σημαντικό η Βουλγαρία είναι μια ώρα με το αεροπλάνο – θα μπορείτε να επισκεφτείτε το παιδί σας ανά πάσα στιγμή.

Για ποια θέματα μπορείτε να βασιστείτε στη SB-ACADEMY;

Η SB-ACADEMY είναι η μόνη εξειδικευμένη σύμβουλος για την εκπαίδευση στη Βουλγαρία της οποίας η έδρα βρίσκεται στη Βουλγαρία.

Έτσι ανά πάσα στιγμή είμαστε κοντά στα παιδιά σας για ότι χρειάζονται.

Βοηθάμε τα παιδιά σε όλη τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων – από την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος και πανεπιστημίου,  την προετοιμασία  όλων των απαραίτητων εγγράφων.

Μέχρι και την επιτυχή εισαγωγή τους στο σωστό πρόγραμμα σπουδών και πανεπιστήμιο.

Οι υπηρεσίες μας δεν τελειώνουν με την εισαγωγή του παιδιού σας στο πανεπιστήμιο.
Διοργανώνουμε συναντήσεις με σημερινούς Έλληνες και Κύπριους φοιτητές στη Βουλγαρία οπού μπορούν να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες από πρώτο χέρι.
Κάτι άλλο που βοηθάει τους φοιτητές μας είναι οι συμβουλευτικές συναντήσεις με χρήσιμες συμβουλές για τη ζωή τους στη Βουλγαρία.

Πώς μπορείτε εσείς να βοηθήσετε ως γονείς;

Βοηθήστε τους με την επιλογή του σωστού προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, επειδή εσείς τους γνωρίζετε καλύτερα (τον χαρακτήρα τους, την προσωπική τους έκφραση και τις δυνατότητες τους), αλλά μην πιέζετε με τη δικιά σας επιλογή. Η προβολή των φιλοδοξιών σας είναι κατανοητή. Όταν όμως ο φοιτητής δεν έχει επιλέξει << το προπτυχιακό του πρόγραμμα >>, υπάρχουν πολλές διαφορετικές πιθανότητες  του τι μπορεί να συμβεί.

Το προσωπικό κίνητρο του υποψήφιου φοιτητή είναι αυτό που τον οδηγεί στην επιτυχία.

Ελέγξτε τα χρονικά περιθώρια – αυτό είναι κάτι το οποίο οι υποψήφιοι φοιτητές έχουν ανάγκη βοηθείας.

Αφήστε τους να είναι όσο περισσότερο δυνατόν ανεξάρτητοι –  γιατί εάν εσείς τους βοηθήσετε με την προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων και μετά από κάποιους μήνες βρεθούν σε μια ξένη χώρα και θα πρέπει να τα καταφέρουν μόνοι τους τότε θα είναι πολύ πιο δύσκολο.
Ας προσπαθήσουν μόνοι τους, με τη δική σας και τη βοήθειά μας φυσικά, θα πρέπει να ζήσουν την υπέροχη διαδικασία του υποψήφιου φοιτητή.
Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς. 🙂

Ποιο είναι το κόστος και ποια έξοδα θα χρειαστεί να καλύψετε για τις σπουδές στη Βουλγαρία;

Τα δίδακτρα σπουδών σε κάθε ένα πανεπιστήμιο είναι διαφορετικά. Μπορείτε να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για τα δίδακτρα επικοινωνώντας μαζί μας, είτε μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.
Τα έξοδα διαμονής, διατροφής, μεταφοράς, καθημερινά έξοδα καθώς και όλα τα υπόλοιπα έξοδα τα οποία θα μπορούσαν να προκύψουν κατά τη διάρκεια των σπουδών, μπορείτε να ενημερωθείτε από το άρθρο μας ΕΔΩ.
Όσον αφορά την ιατρική ασφάλιση – υπάρχουν διαφορετικές επιλογές, αλλά τουλάχιστον στην αρχή δεν είναι απαραίτητο να υπολογιστεί ως κόστος. Στις ώρες δωρεάν συμβουλευτικής δίνουμε αναλυτικές πληροφορίες για τις επιλογές ιατρικής ασφάλισης και τι είναι απαραίτητο. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια ώρα δωρεάν συμβουλευτικής ΕΔΩ.

Είναι ασφαλής η χώρα?

Παρά την κοινή αντίληψη, η Βουλγαρία είναι μια από τις πιο ασφαλείς χώρες για να ζήσεις. Οι Βούλγαροι είναι γνωστοί για το ότι είναι ιδιαίτερα φιλικοί και ευπρόσδεκτοι στους ξένους.
Εδώ μπορείτε να δείτε τι λένε για εμάς οι γονείς των εισακτέων φοιτητών για τη βοήθεια που τους παρείχε η SB-ACADEMY: ΕΔΩ.
Ενημερωθείτε για όλα τα νέα σε ό,τι αφορά τα πανεπιστήμια  και τις σπουδές στη Βουλγαρία – ιατρική, φαρμακευτική, οδοντιατρική, κτηνιατρική και από τη σελίδα μας στο Facebook και τον λογαριασμό μας στο Instagram.

Τελευταία Νέα

  • Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

August 30th, 2024|Comments Off on Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου! Με μεγάλη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές μας κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν μια θέση στο Τράκια Πανεπιστήμιο, [...]

  • Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv

Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

June 26th, 2024|Comments Off on Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

 Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης στα αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής. Λόγω της υψηλής [...]

  • Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

June 24th, 2024|Comments Off on Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στα τεστ εισαγωγής για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Πλόβντιβ και πέτυχαν άριστα αποτελέσματα! Οι υποψήφιοι που έδωσαν εξετάσεις στις 16.04.2024, 21.05.2024 και 18.06.2024 εντυπωσίασαν [...]

Δημοφιλείς σχολές

2024-06-05T06:26:26+00:00

ΙΑΤΡΙΚΗ

Για όλους τους υποψήφιους φοιτητές που το όνειρο τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να σπουδάσουν ιατρική, τα βουλγαρικά πανεπιστήμια είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Γίνε και εσύ ένας από τους επόμενους επιτυχημένους πτυχιούχους στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Επικοινωνήστε με την SB-Academy