ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Όποια ειδικότητα και αν θέλετε να σπουδάσετε, τα βουλγαρικά πανεπιστήμια προσφέρουν όλες τις ειδικότητες που προσφέρονται και από τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα.

Σπουδάστε στη Βουλγαρία

Το πτυχίο bachelor  είναι ένα είδος βασικής ειδικότητας και διαρκεί 4 χρόνια.

Για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να λάβουν μεταπτυχιακό παρόμοιο με το πτυχίο τους.

Στα προγράμματα Bachelor στα βουλγαρικά, ο υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να διδάxθει 1 ακαδημαϊκό έτος στη βουλγαρική γλώσσα στο Τμήμα Προετοιμασίας Γλωσσών, προκειμένου να αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις στη βουλγαρική γλώσσα, καθώς και να εξοικειωθεί με τα θέματα και την ορολογία που σχετίζονται με την αντίστοιχη ειδικότητα.

Κάθε πανεπιστήμιο έχει ένα αντίστοιχο Τμήμα Προετοιμασίας Γλωσσών. Μπορείτε να μάθετε τη γλώσσα σε οποιοδήποτε από αυτά, ανεξάρτητα από το αν θα συνεχίσετε τις σπουδές σας σε αυτό το πανεπιστήμιο. Κατά την επιλογή του θα πρέπει να βασίζεται σε: ποιότητα διδασκαλίας (κυρίως από κριτικές προηγούμενων φοιτητών), ποιο έγγραφο θα λάβετε μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος γλώσσας (το πιστοποιητικό που τα περισσότερα πανεπιστήμια εκδίδουν δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα, καθώς δεν έχει συγκεκριμένο επίπεδο επάρκειας στη βουλγαρική γλώσσα) και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό: ποια είναι τα ετήσια δίδακτρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε τμήμα προετοιμασίας γλώσσας.

Κάθε αιτών φοιτητής ειδικότητας, για την οποία η εκπαίδευση είναι στα βουλγαρικά, θα πρέπει να αποδείξει ένα επίπεδο επάρκειας  γλώσσας – ελάχιστο Β2 σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών (πατήστε και στο https://europa.eu/europass/en )

Σε περίπτωση που μιλάτε άπταιστα βουλγαρικά, αλλά δεν διαθέτετε το απαραίτητο πιστοποιητικό επάρκειας  γλώσσας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα του SB-ACADEMY για να σας κλείσουμε ραντενού για τις εξετάσεις βουλγαρικής γλώσσας πριν από το αντίστοιχο πανεπιστήμιο για την απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσικής επάρκειας. (κάντε κλικ και τοποθετήστε το σημείο στα πιστοποιητικά στη βουλγαρική και ξένη γλώσσα).

Οι ξένοι υποψήφιοι φοιτητές της ΕΕ που επιθυμούν να σπουδάσουν σε ειδικότητες bachelor στα βουλγαρικά μπορούν να δώσουν εξετάσεις υποψηφίων ή να παρουσιάσουν (για ορισμένες ειδικότητες) ένα έγγραφο για την αγγλική επάρκεια και να εγγραφούν στο πανεπιστήμιο, καταβάλλοντας δίδακτρα όπως καταβάλλονται από Βούλγαρους φοιτητές (από 400 E έως 600 E ανά έτος).

Η διαδικασία για την προετοιμασία των εγγράφων είναι αρκετά δύσκολη, αλλά η ομάδα μας θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας στη Βουλγαρία με ελάχιστα έξοδα  για τα  δίδακτρα.

Τα προγράμματα bachelor στην Βουλγάρικη γλώσσα  μπορείται να τα δείτε αναλυτικά στο τμήμα Βιολογικών Επιστημών, τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, τμήμα Μαθηματικών και Πληροφορικής, τμήμα Παιδαγωγικών Επιστημών, τμήμα Φιλολογίας, τμήμα Φιλοσοφίας και Ιστορίας, τμήμα Χημικών Επιστημών κ.α.

ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Προπτυχιακές σπουδές (Bachelor) στην Βουλγάρικη γλώσσα.

Σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Βουλγαρία, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια σε όλα τα προγράμματα πτυχίου είναι το Πανεπιστήμιο Πλόβντιβ ” Π.ΧΙΛΕΝΤΑΡΣΚΙ”

Στο πανεπιστήμιο υπάρχουν οι ακόλουθες ειδικότητες:

1. Τμήμα Βιολογίας – Σε αύτο εκπαιδεύονται  ετησίως περίπου 1000 φοιτητές στις ακόλουθες προπτυχιακές ειδικότητες στα βουλγαρικά:

Βιολογία και χημεία

Βιολογία και Αγγλική γλώσσα

Φαρμακευτική βιοτεχνολογία

Βιοπληροφορική

Βιολογία

Οικολογία και προστασία του περιβάλλοντος

Ιατρική βιολογία

Μοριακη βιολογία

Μικροβιολογία και ιολογία

Το τμήμα  οικονομικών και κοινωνικών επιστημών, το οποίο κατατάσσεται 4ο στον τομέα των «Οικονομικών» μεταξύ 16 πανεπιστημίων και 7ο στον τομέα «Διοίκηση και Διαχείρηση» μεταξύ 19 ανώτατων πανεπιστημίων. Ταυτόχρονα, είναι το μεγαλύτερο τμήμα του Πανεπιστημίου Πλόβντιβ όσον αφορά τον αριθμό των φοιτητών.Η εκπαίδευση στο πτυχίο εκπαίδευσης-τίτλου “Bachelor” διεξάγεται στα βουλγαρικά στις ακόλουθες ειδικότητες:

“Διεθνείς οικονομικές σχέσεις”,

“Μακροοικονομική”, “Μάρκετινγκ”,

“Οικονομία”,

“Διοίκηση Επιχειρήσεων”

“Πολιτολογία”

Το τμήμα  Μαθηματικών και Πληροφορικής προσφέρει τις ακόλουθες ειδικότητες στα βουλγαρικά:Τεχνολογίες και σχεδιασμός λογισμικού    Επιχείρηση IT    Πληροφορική    Μηχανική λογισμικού    Μαθηματικά    Μαθηματικά, πληροφορική και τεχνολογίες πληροφοριών    Εφαρμοσμένα μαθηματικά    Επιχειρηματικά μαθηματικά    Πληροφορική, μαθηματικά και εκπαιδευτική διαχείριση

Παιδαγωγικό τμήμα

 Ειδική παιδαγωγική

Κοινωνική Παιδαγωγική

Παιδαγωγικό

Ψυχολογία

Παιδαγωγική πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ξένη γλώσσα

Προσχολική παιδαγωγική και ξένη γλώσσα

Παιδαγωγική προσχολικής και δημοτικής εκπαίδευσης

Παιδαγωγική φυσικής αγωγής

Μουσική

Παιδαγωγική της μουσικής εκπαίδευσης

Κοινωνικές δραστηριότητες

Υποκριτική δραματικού θέατρου

Τζαζ και ποπ παραστατικές τέχνες

Παιδαγωγική διδασκαλίας καλών τεχνών

Παιδαγωγική εκπαίδευσης ζωής και τεχνολογίας

Γραφιστική με διαφήμιση

Παιδαγωγικό Δημοτικού Σχολείου

Παιδαγωγικό προσχολικής ηλικίας

Παιδαγωγικό εκπαίδευσης τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας

Τμήμα Φιλολογίας

Βουλγαρική Φιλολογία

Αγγλική Φιλολογία

Ρωσική φιλολογία

Γαλλική φιλολογία

Βουλγαρική και αγγλική γλώσσα

Βουλγαρική και ισπανική γλώσσα

Βουλγαρική γλώσσα και ιστορία

Βουλγαρική και ιταλική γλώσσα

Βουλγαρική και κινεζική γλώσσα

Βουλγαρική γλώσσα και σύγχρονη ελληνική γλώσσα

Βουλγαρική και ρωσική γλώσσα

Βουλγαρική και Τουρκική γλώσσα

Βουλγαρική και γαλλική γλώσσα

Γλωσσολογία με τεχνολογίες πληροφοριών / Αγγλικά και μια δεύτερη ξένη γλώσσα /

Γλωσσολογία με μάρκετινγκ

Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία / Αγγλικά και μια δεύτερη ξένη γλώσσα /

Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία / Γερμανικά και μια δεύτερη ξένη γλώσσα /

Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία / Γαλλική και μια δεύτερη ξένη γλώσσα /

Τμήμα Φιλοσοφίας και Ιστορίας

Αρχαιολογία

Αγγλική γλώσσα και πολιτιστική κληρονομιά

Γεωγραφία, τεχνολογία και επιχειρηματικότητα

Πολιτική εκπαίδευση και ξένη γλώσσα

Ντοκιμαντέρ και αρχειακή επιστήμη

Ευρωπαϊκές σπουδές

Εθνολογία

Ιστορία

Ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά

Ιστορία και ξένη γλώσσα

Πολιτιστικός Τουρισμός

Πολιτιστική και κοινωνική ανθρωπολογία

Κοινωνική Ανθρωπολογία

Κοινωνιολογία και ανθρώπινες επιστήμες

Κοινωνιολογία του δικαίου, οικονομία και καινοτομία

Φιλοσοφία

Θεολογία

Τμήμα Χημείας

Χημεία

Χημεία υπολογιστών

Ιατρική χημεία

Χημεία με μάρκετινγκ

Ανάλυση και έλεγχος

Χημική ανάλυση και ποιοτικός έλεγχος

Χημεία με Αγγλικά

Χημεία και φυσική

Πανεπιστήμιο Πλόβντιβ  – ” Π.ΧΙΛΕΝΤΑΡΣΚΙ”

……………………………………

Εκτός από τις αναφερόμενες ειδικότητες του πτυχιούχου (Bachelor), αρκέτα ενδιαφέρουσες είναι και αυτές που προτίνουμε απο το Αγροτικό Πανεπιστήμιο Πλόβντιβ. Στα διάφορα τμήματα του Αγροτικού Πανεπιστημίου Πλόβντιβ μπορείτε να βρείτε τη σωστή ειδικότητα που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

(Εκτός από τις ειδικότητες του πτυχίου που αναφέρονται, αυτές που προσφέρονται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Στις διάφορες σχολές μπορείτε να βρείτε τη σωστή ειδικότητα για εσάς)

Κοινωνικές, οικονομικές και νομικές επιστήμες:

Οικονομία •

Γεωργικά Οικονομικά •

Οικονομικά των Επιχειρήσεων•

Οικονομικά και διαχείριση της περιφερειακής ανάπτυξης

Τουριστικά •

Γεωργικός (αγρο)τουρισμός

Φυσικές επιστήμες, μαθηματικά και επιστήμη υπολογιστών

Οικολογία και προστασία του περιβάλλοντος

Τεχνικές επιστήμες

Γενική μηχανική•

Γεωργική μηχανική

Γεωργικές επιστήμες και κτηνιατρική

Φυτική παραγωγή•

Γεωπονία (Καλλιέργεια Πεδίου)•

Γεωπονία (Οινοκομική-φυτοκομία)•

Γεωπονία (Διακοσμητικά κηπευτικά και εξωραϊσμός)•

Γεωπονία (Τροπική και υποτροπική γεωργία)•

Γεωπονία (Φυτική Βιοτεχνολογία)

Φυτοπροστατευτικά

Κτηνοτροφία

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Π.ΧΙΛΕΝΤΑΡΣΚΙ

Γιατί να επιλέξετε το πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης

Το Πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης “Paisii Hilendarski” είναι ένα κορυφαίο πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και επιστημονικό ίδρυμα στη Δημοκρατία της Βουλγαρίας. Είναι το μεγαλύτερο ανώτερο πανεπιστήμιο  στη Νότια Βουλγαρία και το δεύτερο μεγαλύτερο στη χώρα μετά το Πανεπιστήμιο της Σόφιας “Άγιος Κωνσταντίνος και Ελένη” – Κλήμεντ Οχριντσκι”. Ιδρύθηκε το 1961 ως Ανώτερο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Φυσικών και Μαθηματικών Επιστημών. Ανακηρύχθηκε Πανεπιστήμιο το 1972. Σήμερα το Πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης “Π.ΧΙΛΕΝΤΑΡΣΚΙ ” δικαιολογεί πλήρως και υπερασπίζεται το όνομά του από το Πανεπιστήμιο, διδάσκοντας φοιτητές σε περισσότερες από 260 ειδικότητες στις φυσικές, ανθρωπιστικές, κοινωνικές και οικονομικές επιστήμες.

Τα πανεπιστημιακά κτίρια βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης: Πρυτανεία (στο κέντρο της πόλης – 24 Tsar Asen Blvd.), Νέο κτήριο (στο νότιο τμήμα – Blvd. Οδός Βουλγαρίας 236), κτίριο στην οδό Βουλγαρίας 236. “Κωστάκι Πέεφ” (κοντά στον Πρύτανη), κτίριο της Σχολής Βιολογικών Επιστημών (στην Παλιά Πόλη, δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο). Θυγατρικές του Πανεπιστημίου έχουν ανοίξει στις πόλεις Σμόλιαν και Κάρτζαλι.

Το Πανεπιστήμιο Π.ΧΙΛΕΝΤΑΡΣΚΙ  απασχολεί πάνω από 910 εκπαιδευτικούς και υπαλλήλους, εκ των οποίων 620 καθηγητές υψηλής ειδίκευσης – 85 καθηγητές, 210 αναπληρωτές καθηγητές, 325 βοηθούς. Περισσότεροι από 13.000 φοιτητές πλήρους απασχόλησης και περίπου 5.300 εγγεγραμμένοι φοιτητές εκπαιδεύονται σε 9 σχολές και 2 κλάδους που πληρούν όλες τις απαιτήσεις του Νόμου για την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Το Πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης διαθέτει βιβλιοθήκη, πανεπιστημιακό εκδοτικό οίκο, πανεπιστημιακό κέντρο πληροφόρησης, εξειδικευμένα εργαστήρια, γλωσσικά γραφεία, αίθουσες πολυμέσων και υπολογιστών, Κέντρο Εξ Αποστάσεως Μάθησης, Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ερευνητική Μονάδα, Αθλητικό Κέντρο, Εκπαιδευτικό Θέατρο, Τεχνικά Κέντρα, Κέντρα Εξυπηρέτησης και Μονάδες Εξυπηρέτησης.

Το Πανεπιστήμιο διατηρεί ενεργές διεθνείς επαφές με όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Συμμετέχει μόνο ή από κοινού με άλλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια σε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε αμερικανικά και ελβετικά ερευνητικά τμήματα. Η ακαδημαϊκή κοινότητα αναπτύσσει επίσης σχέσεις με ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την Ευρώπη, τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή. Το Πανεπιστήμιο έχει επίσημη διαπίστευση, η οποία του επιτρέπει να διεξάγει εκπαίδευση σε όλα τα εκπαιδευτικά πτυχία – “Ειδικός”, “Bachelor”, “Master” και “doctor”.

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΛΟΒΝΤΙΒ

Από την ίδρυσή του  το 1945  μέχρι και  σήμερα το Αγροτικό Πανεπιστήμιο – Πλόβντιβ διαδίδει τις  γνώσεις του, διατηρεί και εμπλουτίζει τις παραδόσεις στη βουλγαρική γεωργία. Ιδρύθηκε ως εθνικό κέντρο γεωργικής επιστήμης και εκπαίδευσης στη Βουλγαρία.

πανεπιστήμια στη Βουλγαρία

Οι απόφοιτοι του Αγροτικού πανεπιστημίου – Φιλιππούπολης είναι πάνω από 30.000 γεωπόνοι, μηχανικοί, οικολόγοι, οικονομολόγοι, εκ των οποίων πάνω από 3000 αλλοδαποί πολίτες.

Το Αγροτικό Πανεπιστήμιο πραγματοποιεί εκπαίδευση σε ευρωπαϊκό επίπεδο στα τρία εκπαιδευτικά πτυχία: “Bachelor”, “Master” και “Doctor”.

Ο στόχος του Αγροτικού Πανεπιστημίου – Φιλιππούπολης είναι:

Παροχή ποιοτικής κατάρτισης που εγγυάται τις γνώσεις, τις επιχειρηματικές δεξιότητες και την αυτοεκτίμηση των φοιτητών για την επιτυχή υλοποίηση στη βουλγαρική, ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά εργασίας.

Προετοιμασία του προσωπικού που είναι σε θέση να εργάζεται για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων, των ζωοτροφών και των βιοκαυσίμων που πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προτύπων με τη χρήση καινοτόμων πρακτικών στην κοινωνία της πληροφορίας.

Διεξαγωγή βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας προσανατολισμένης στην ταχεία εφαρμογή στην πράξη για την επαρκή ενσωμάτωση του τομέα στην ευρωπαϊκή γεωργία.

Να οικοδομήσουν μια υπεύθυνη στάση απέναντι στη γεωργία ως πάροχο δημόσιων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την αλλαγή του κλίματος.

Να  διατηρηθεί η αγάπη της Βουλγαρίας για τη γη, η δίψα για γνώση και οι παραδόσεις της τριτοβάθμιας γεωργικής εκπαίδευσης, δίνοντας αυξανόμενη σημασία στην πολύτιμη και ηθική κατανόηση του κοινού για τη διατήρηση και την ανάπτυξη των παραδοσιακών προϊόντων και μεθόδων παραγωγής.

Να δημιουργήσουν άτομα με σαφή πολιτική θέση, ικανά να διαμορφώσουν πολιτικές και στρατηγικές στον γεωργικό τομέα.

Το Αγροτικό Πανεπιστήμιο αξίζει την αναγνώριση του κοινού ως ηγέτης στις γεωργικές επιχειρήσεις, την επιστήμη και την εκπαίδευση στη χώρα και ως επιθυμητός διεθνής εταίρος.

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο είναι διαπιστευμένο το 2019 απο τον εθνικό οργανισμό αξιολόγησης και διαπίστευσης με αξιολόγηση 9,61. Η διαπίστευση ισχύει μέχρι το 2025.

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει βιβλιοθήκη, πανεπιστημιακό εκδοτικό οίκο, πανεπιστημιακό κέντρο πληροφόρησης, εξειδικευμένα εργαστήρια, γλωσσικά γραφεία, αίθουσες πολυμέσων και υπολογιστών, Κέντρο Εξ Αποστάσεως Μάθησης, Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Ερευνητική Μονάδα, Αθλητικό Κέντρο, Εκπαιδευτικό Θέατρο, Τεχνικά Κέντρα, Κέντρα Εξυπηρέτησης και Μονάδες Εξυπηρέτησης.

Τελευταία Νέα

  • Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

August 30th, 2024|Comments Off on Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου!

Μεγάλη Επιτυχία των Υποψήφιων Φοιτητών του SB-ACADEMY στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Τράκια Πανεπιστημίου! Με μεγάλη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές μας κατάφεραν όχι μόνο να εξασφαλίσουν μια θέση στο Τράκια Πανεπιστήμιο, [...]

  • Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv

Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

June 26th, 2024|Comments Off on Λίγες Θέσεις Απομένουν: Εισαγωγικές Εξετάσεις 2024 MU-Plovdiv – Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική

 Εισαγωγικές Εξετάσεις MU-Plovdiv Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους υποψήφιους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο ιατρικό πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης στα αγγλόφωνα τμήματα της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Φαρμακευτικής. Λόγω της υψηλής [...]

  • Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

June 24th, 2024|Comments Off on Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv

Αποτελέσματα Εισαγωγικών Εξετάσεων MU-Plovdiv Συγχαρητήρια στους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στα τεστ εισαγωγής για το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Πλόβντιβ και πέτυχαν άριστα αποτελέσματα! Οι υποψήφιοι που έδωσαν εξετάσεις στις 16.04.2024, 21.05.2024 και 18.06.2024 εντυπωσίασαν [...]

Δημοφιλείς σχολές

2024-06-05T06:26:26+00:00

ΙΑΤΡΙΚΗ

Για όλους τους υποψήφιους φοιτητές που το όνειρο τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους και να σπουδάσουν ιατρική, τα βουλγαρικά πανεπιστήμια είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Γίνε και εσύ ένας από τους επόμενους επιτυχημένους πτυχιούχους στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας

Επικοινωνήστε με την SB-Academy